
Compatibele versies
Poulet au piment et au citron vert avec riz de chou-fleur
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Poulet au piment et au citron vert
- ½ bouquet de coriandre, fraîche effeuillé
-
1
jalapeños coupé en deux et épépiné (piment)
of 1 piment vert, frais coupé en deux et épépiné - 1 gousse d'ail (optioneel)
- 1 c. à café de sel
- 130 g de jus de citron vert
- 115 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de sirop d’agave
- 1 pincée de cumin en poudre
- 4 poitrines de poulet sans peau, sans os
- huile végétale pour badigeonner le gril
Riz de chou-fleur
- 510 g de chou-fleur détaillé en rosettes
- 570 g d'eau
-
100
g de feta émiettée, pour la garniture
of 100 g de Pecorino Romano émietté, pour la garniture - coriandre, fraîche effeuillée, hachée, pour décorer
- 1 citron vert détaillé en tranches, pour la garniture
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 463 kcal / 1937 kJ
- Eiwitten
- 57 g
- Vetten
- 21 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vezels
- 3 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Natrium
- 465 mg