Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan en morceaux (2 cm)
- 350 g de poireaux, partagés dans la longueur, en morceaux (4 cm)
- 30 g de beurre
- 250 g de semoule de maïs, type bramata, grosse mouture, cuisson 40 minutes)
- 1 gousse d'ail, pressée
- 1000 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 80 g de lardons
- 200 g de marrons, surgelés, décongelés et coupés en deux
- 3 c. à soupe d'eau
- 4 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 586 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Tarte aux légumes
1 Std.
Potée de riz à la courge
50 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
One pot penne-poireaux
30 Min
Papet vaudois
55 Min
Risotto alle cinque P
30 Min
Risotto à la courge
35 dk
Gratin de cornettes
50 Min
Gratin de gnocchis au poireau
50 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 dk
Tarte aux légumes (TM6)
25 min
Risotto au citron et épinards
30 Min