Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 150 g de grains de blé
- 200 g d'eau
- ½ cube de levure fraîche (20 g)
- 1 c. à café de sucre
- 250 g de farine
- 25 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
Garniture
- 1 oignon rouge, (70 g), en rondelles
- 300 g de courge Hokkaido (aussi potimarron), en dés (d’env. 5 mm)
- 100 g de jambon cru, en dés
- 20 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de romarin, sec, haché
- 150 g de gruyère, en dés
- 150 g de pomme, acidulée, coupée en quartiers
- 200 g de crème fraîche, 30 % de matières grasses
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, finement ciselée (env. 5 g)
- ½ c. à café de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3472 kJ / 829 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 82 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto à la betterave et à l’épeautre
35min
Saumon à l’orange et couscous au brocoli
25min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème
1h 15min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45min
Curry de légumes et tofu
1h
Korma de légumes aux noix de cajou
55min
Tartare de légumes
25min
Tarte aux épinards
55min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10min
Focaccia aux tomates
40min