Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les croûtons
- 100 g de pain, de la veille, en morceaux (2 cm)
- ½ bouquet d'origan frais (env. 10 g), effeuillé
- 20 g d'huile d'olive
La salade
- 80 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 20 g de vinaigre de vin blanc
- 20 g de jus de citron
- 40 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre, moulu
- ½ bouquet d'origan frais (env. 10 g), effeuillé
- 1 concombre (d’env. 400 g), pelé, coupé en quatre dans la longueur, épépiné, en morceaux (3 cm)
- 270 g de poivrons rouges, en morceaux (3 cm)
- 270 g de poivrons verts, en morceaux (3 cm)
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 150 g de tomates cerises, coupées en deux
- 200 g de feta, en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1888 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min
Sauce balsamique
10min
Sauce à salade à la française
20min
Boulettes sur purée Parmentier
1h
Taboulé au quinoa et au thon
40min
Mousse au thon
5min
Salade de poivrons
20min
Salade niçoise
40min
Salade de légumes citronée
15 Min
Salade de cornettes
30min
Tartines à la salade d’œufs
15 Min
Saumon au four et pesto aux herbes
50min