Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'Appenzeller, fromage à pâte mi-dure, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 300 g de riz risotto (cuisson 20 min.)
- 20 g d'huile d'olive
- 1 citron, bio, zeste râpé
- 730 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 150 g de pousses d'épinard frais
- 2 c. à soupe de jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1826.4 kJ / 436.5 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 11.9 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 491.4 mg
Alternatieve recepten
Risotto alla milanese
30min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 godz.
Risotto à la tomate et burrata
30min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Risotto aux poivrons
35min
Risotto alle cinque P
30min
Potée de riz à la courge
50min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
50min
Risotto à la courge
35min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto aux bolets et au brie
35min