Risotto au citron et épinards

Risotto au citron et épinards

4.3 67 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 80 g d'Appenzeller fromage à pâte mi-dure, en morceaux (3 cm)
  • 80 g d'oignons coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 300 g de riz risotto (cuisson 20 min.)
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 citron bio, zeste râpé
  • 730 g d'eau
  • 100 g de vin blanc
  • 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • ½ c. à café de sel
  • 4 pincées de poivre, moulu
  • 150 g de pousses d'épinard frais
  • 2 c. à soupe de jus de citron

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 491.4 mg
Eiwitten 11.7 g
Calorieën 1826.4 kJ / 436.5 kcal
Vetten 11.9 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 4.7 g
Koolhydraten 65.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...