Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de Sbrinz, en morceaux (2 cm)
- 500 g de poivrons jaunes, épépinés, en morceaux (3 cm)
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 40 g de beurre
- 300 g de riz risotto (cuisson 20 minutes)
- 100 g de vin blanc
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 1 sachet de safran en poudre
- ¾ de c. à café de sel
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de tomates-cerises, en grappe
- ½ c. à café de fleur de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2138 kJ / 509 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 19 g
Alternatieve recepten
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Polenta et ragoût de champignons
45 Min
Tarte aux poireaux et au fromage
1 Std. 5 Min
Risotto alle cinque P
30 Min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Risotto à la tomate et au basilic
30 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Mousse au thon
5 Min
Potée de riz à la courge (2 portions)
50min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Risotto à la courge
35 Min