
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g d'échalotes (2-3 échalotes)
- 30 g d'huile d'olive
- 250 g d'orge perlé moyen, lavé et égoutté
- 100 g de vin blanc sec végétalien
- 750 g d'eau chaude
-
1
c. à soupe de pâte de bouillon de légumes, faite maison végétalienne (voir conseil)
of 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) végétalien - ½ c. à café de sel fin
- 2 pincées de poivre blanc moulu
- ¾ c. à café de thym déshydraté (optioneel)
- 40 g de pignons de pin
- 400 g de courgette tranchée (5 mm)
- 50 g de tomates séchées à l'huile, coupées en lanières (5 mm)
- 60 g de beurre d'amandes blanches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 517 kcal / 2159 kJ
- Eiwitten
- 16 g
- Vetten
- 23 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vezels
- 8.5 g