Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 50 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 4 pincées de poivre noir, moulu
- 650 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 200 g de quinoa (cuisson 20 minutes)
- 500 g de brocolis en petits bouquets, tronc pelé, coupé en deux dans la longueur, en tranches (1 cm)
- 250 g de champignons de Paris, frais, blancs ou bruns, coupés en quatre ou en six selon leur taille
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1752 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chou-fleur et lentilles au curry
45min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Curry de lentilles
50min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Curry de courge
1h
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45min
Curry de légumes et tofu
1h
Curry de légumes à l'indienne
1 Std. 10 Min
Risotto à la courge
35min