Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La courge
- 600 g de courge (knirps orange), en cubes (2 cm)
- 30 g de graines de courge
- 10 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de fleur de sel
- 4 pincées de poivre noir, moulu
Le pesto et les pâtes
- 80 g de Sbrinz, en morceaux (2 cm)
- 80 g de cerneaux de noix
- 30 g de cèpes séchés
- 1 gousse d'ail
- 2 brins de thym, frais
- 50 g d'huile d'olive
- 1600 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre noir, moulu
- 1 c. à soupe de sel
- 400 g de pâtes sèches (p. ex. rigatoni)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3317.3 kJ / 792.9 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 94.2 g
- Vetten
- 37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
Risotto à la tomate et au basilic
30 min.
Tarte aux légumes
1h
Curry panang
45 min.
Risotto au citron et épinards
30 min.
Risotto à la courge
35 min
Korma de légumes aux noix de cajou
55 min
Saumon à l’orange et couscous au brocoli
25 min.
Poisson à l'ail et au citron
2 Std. 20 Min
Saumon au four et pesto aux herbes
50 min.
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min.
Risotto alle cinque P
30 min.