Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 2 - 3 brins de thym, frais, feuilles lavées et séchées
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 15 - 20 g de cèpes déshydratés, réhydratés dans de l’eau tiède pendant 20 min et essorés
- 300 g d'aubergines, la chair coupée en dés (1-2 cm)
- 1 c. à café de sel
- 350 g de pâte sèche, type bucatini
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1992 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rösti bernois
40 min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 min
Carbonara végétarienne
30 min
Risotto aux épinards et asperges
40 min
Pennette safran et crevettes
30 min
Fusilli aux artichauts et petits pois
30 min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1 Std. 30 Min
Boulettes sur purée Parmentier
1h
Champignons à l'ail
20 min
Linguine à la carbonara de courgettes
30 min
Polenta et ragoût de champignons
45min