Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes

Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes

4.6 34 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • 2 gousses d'ail
  • 2 - 3 brins de thym, frais feuilles lavées et séchées
  • 400 g de tomates-cerises coupées en deux
  • 40 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
  • 15 - 20 g de cèpes déshydratés réhydratés dans de l’eau tiède pendant 20 min et essorés
  • 300 g d'aubergines la chair coupée en dés (1-2 cm)
  • 1 c. à café de sel
  • 350 g de pâte sèche, type bucatini
  • 1 pincée de poivre fraîchement moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 18 g
Calorieën 1992 kJ / 476 kcal
Vetten 15 g
Vezels 8 g
Koolhydraten 68 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...