Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 2 - 3 brins de thym, frais, feuilles lavées et séchées
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 40 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 15 - 20 g de cèpes déshydratés, réhydratés dans de l’eau tiède pendant 20 min et essorés
- 300 g d'aubergines, la chair coupée en dés (1-2 cm)
- 1 c. à café de sel
- 350 g de pâte sèche, type bucatini
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1992 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25 Min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
Nouilles sautées aux légumes
30 Min
Pennette safran et crevettes
30 Min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35 Min
Nouilles chinoises aux légumes et filet de porc
50 Min
Spaghettini aux poivrons
50 Min
Fusilli aux artichauts et petits pois
30 Min
Farfalle asperges, lardons et safran
35 Min
Linguine à la carbonara de courgettes
30 Min
Penne all’arrabbiata
20 min
Saumon balsamique et nouilles de courgette
25 Min