Compatibele versies
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de pecorino, en morceaux (2-3 cm)
- 250 - 300 g de mozzarella égouttée, en morceaux
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
- 300 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 c. à café de sel, à adapter
- 1 pincée de poivre
- 350 g de pâte sèche courte, type maccheroncini
- d'huile de friture
- 500 g d'aubergines, en dés (1-2 cm)
- 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 50 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2859 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10 min
Gratin de gnocchis au poireau
50 min.
Carbonara végétarienne
30 min.
Piccata de poulet sur ratatouille
40 min.
Gratin de hachis et cornettes
1h 10 min
Pennette safran et crevettes
30 min.
Pâtes aux tomates et aux épinards
35 min
Stroganoff
45 min.
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 min.
Linguine à la carbonara de courgettes
30 min.
Risotto à la tomate et burrata
30 min.
Farfalle sauce aux petits pois et jambon
45 min.