Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 1 gousse d'ail
- ½ bouquet d'origan frais (env.10 g), effeuillé
- 500 g de poireaux, en morceaux (3 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 200 g d'eau
- 150 g de crème entière
- 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 600 g de gnocchi, (prêts à l’emploi)
- 1 citron non-traité, moitié du zeste râpé
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 2 brins d'origan frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2497 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 59 g
- Vetten
- 30 g
Alternatieve recepten
Risotto à la tomate et burrata
30min
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min
Gratin de cornettes
50min
Lasagnes aux lentilles
1 Std. 15 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Tagliolini à la courge
1h 20min
Risotto alle cinque P
30min
One pot penne-poireaux
30min
One pot de riz à la tomate
30min
Potée de riz à la courge
50min
One pot à la grecque
30min
Lasagnes à la courge
1h 40min