Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 poivron jaune
- 1 poivron vert
- 1 brin de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 1 brin de basilic frais, feuilles lavées et séchées
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 gousses d'ail
-
250 - 300
g de tomates pelées, concassées en dés 1 cm
of 250 - 300 g de tomates olivette, type San Marzano, en dés (1 cm), pelées et épépinées - 40 g de câpres au sel, dessalées (auparavant passées dans de l’eau tiède)
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 320 g de spaghettini
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1774 kJ / 424 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carbonara végétarienne
30min
Salade de pâtes
35min
Spaghettini ail, huile et tomates-cerises
25min
Salade de pâtes au thon et vinaigrette au basilic
30min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35min
Penne au thon
35min
Salade de poivrons
20 min
Nouilles chinoises aux légumes et filet de porc
50min
Salade de cornettes
30min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Linguine à la carbonara de courgettes
30min