Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 oignons de printemps, coupés en deux
- 1 petit morceau de gingembre, frais
- 300 g de petits pois surgelés
- 120 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of ½ c. à café de bouillon de légumes instantané, fait maison - ½ c. à café de sel
- 320 g de pâte sèche, type farfalle
- 1 sachet de safran en poudre
- 20 g de beurre
- 150 g de jambon cru doux, en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macaronis du chalet
45 Min
Macaronis à la montagnarde
30 Min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1h 30min
Ragoût de bœuf
1h 50min
Gratin de l’armailli
50min
Salade de pâtes
35 Min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Tagliolini à la courge
1 godz. 20 min
Risotto bolognaise
45 Min
Gratin de cornettes
50min
Linguine à la carbonara de courgettes
30 Min