Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 2 oignons de printemps, coupés en deux
- 1 petit morceau de gingembre, frais
- 300 g de petits pois surgelés
- 120 g d'eau
-
½
cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
of ½ c. à café de bouillon de légumes instantané, fait maison - ½ c. à café de sel
- 320 g de pâte sèche, type farfalle
- 1 sachet de safran en poudre
- 20 g de beurre
- 150 g de jambon cru doux, en lamelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2209 kJ / 528 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macaronis à la montagnarde
30 Min
One pot penne-poireaux
30 Min
Carbonara végétarienne
30 Min
Rösti bernois
40 dk
Émincé de poulet Parmentier
1 Std. 15 Min
Pappardelle roquette et ricotta
1sa
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 Min
Salade de cornettes
30 Min
Linguine à la carbonara de courgettes
30 Min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1sa 30 dk
Gratin de cornettes
50 Min