Blancs de poulet à la pizzaiola

Blancs de poulet à la pizzaiola

4.7 122 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
6 portions

Ingrediënten

  • 800 g de blancs de poulet, sans peau
  • ½ c. à café de sel au goût
  • ½ c. à café de poivre noir au goût
  • 200 g d'edam ou d'un autre fromage à pâte mi-dure (par ex. gruyère, emmental, fontina), en morceaux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 150 g d'oignons en deux
  • 2 gousses d'ail
  • 600 g de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
  • 1 c. à café bombées de pâte de bouillon
    1 de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 1 c. à café de sucre
  • 1 ½ c. à café d'origan séché

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 41 g
Calorieën 1386 kJ / 331 kcal
Vetten 16 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...