Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 30 g d'oignon
- 100 g de lardons
- 350 g de petits pois surgelés
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
of 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 350 g de ditalini rigati
- 1 pincée de poivre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto bolognaise
45 Min
Cornettes à la viande hachée
30 Min
Spaghetti tomates et lardons
35 Min
One pot penne-poireaux
30 Min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45 Min
Penne all’arrabbiata
20min
Penne au thon
35 Min
Porridge aux fruits frais
15min
One-Pot-Pasta au jambon
25 Min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 Min
Linguine à la carbonara de courgettes
30 Min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35 Min