Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 150 g de poireaux, en tranches
- 150 g de carottes, en tranches
- 1 pincée de sel fin, selon votre goût
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu, selon votre goût
- 100 g de vin blanc
- 1 c. à soupe de poudre de paprika
- 1600 g de filet de porc (env. 400 g chacun)
- 1000 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 585 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Filet de porc sauce moutarde
30 Min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40 Min
Boeuf Stroganoff
45 Min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1 Std.
Blancs de poulet à la pizzaiola
55min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55min
Poulet en sauce à la pêche
40 Min
Cassolette de poulet et de lard
1h 10min
Spaghetti tomates et lardons
35 Min
Ragoût de boeuf à l'orientale avec perles de couscous
40 Min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 Min
Risotto de tomates et poitrine de poulet farcie à la ricotta et au citron
45 Min