Compatibele versies
Maluns des Grisons (spécialité grisonne à base de pommes de terre cuites)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g de pommes de terre à chair ferme, cuites de la veille, pelées et coupées en morceaux (3 cm)
- 300 g de farine
- 1 c. à café de sel, selon les goûts
- 80 g de beurre, dont 10 g coupé en petits morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2325 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 84 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Macaronis à la montagnarde
30 Min
Gratin de l’armailli
50 Min
Rösti bernois
40min
Salade de cervelas au fromage
10min
Sirop de thé froid
25 Min
Tarte flambée vaudoise
1 Std. 30 Min
Polenta
1 Std.
Macaronis du chalet
45min
Tartelettes aux légumes
55 Min
Focaccia aux pommes de terre
2h 50min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Gratin de cornettes
50 Min