Pennette à l’espadon et aubergines au romarin

Pennette à l’espadon et aubergines au romarin

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 2 - 3 brins de persil frais feuilles lavées et séchées
  • 40 g d'huile d'olive extra vierge
  • 40 g échalote
  • 1 piment rouge petit, épépiné
  • 1 gousse d'ail
  • ½ brin de romarin, frais aiguilles lavées et séchées
  • 250 g d'aubergines en dés (1-2 cm)
  • 250 g d'espadon en dés (1-2 cm)
  • ½ c. à café de sel
  • 320 g de pâte sèche, type mezze penne
  • 100 g de vin blanc, sec
  • 150 g de tomates San Marzano en dés (1-2 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 22 g
Calorieën 1989 kJ / 475 kcal
Vetten 16 g
Koolhydraten 61 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...