Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les légumes
- 400 g de pommes de terre à chair ferme, pelées, en tranches (5 mm)
- 300 g d'aubergines, en tranches (5 mm)
- 300 g de courgettes, en tranches (5 mm)
- 80 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
La sauce
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 300 g de poivrons rouges, en morceaux (3 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates, coupées en quatre
- ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagnes à la courge
1h 40min
Lasagne verdi
1h 15min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h
Salade à la grecque et croûtons
25min
Tarte aux légumes
1h
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50min
Lasagnes pesto, pommes de terre et haricots
2h
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30min
Légumes Biryani
50min
Risotto aux poivrons
35min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10min