Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les légumes
- 400 g de pommes de terre à chair ferme, pelées, en tranches (5 mm)
- 300 g d'aubergines, en tranches (5 mm)
- 300 g de courgettes, en tranches (5 mm)
- 80 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
La sauce
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 300 g de poivrons rouges, en morceaux (3 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates, coupées en quatre
- ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1516 kJ / 365 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de quinoa et brocolis
1小时 10 分钟
Parmigiana al forno
1h 50min
Piccata de poulet sur ratatouille
40 Min
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30 Min
Curry de courge
1 Std.
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 Min
Sauce aux légumes pour les pâtes
40 Min
Potée de haricots blancs au fenouil et à la salsiccia
55 Min
Caponata de lentilles
1 Std.
Salade niçoise
40 Min
Spaghettini aux poivrons
50 Min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 Min