Compatibele versies
Noix de cajou et légumes à la sauce au beurre de cacahuètes avec du riz
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1550 g d'eau
- 400 g de carottes, non pelées, en morceaux (4 cm)
- 250 g de riz blanc, de type jasmin
- 200 g de champignons frais, coupés en deux
- 150 g de brocolis, en fleurons
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile végétale
- 100 g de beurre de cacahuètes
- 10 g de sucre
- 30 g de sauce soja
- ½ c. à café de poivre noir moulu
- 10 g d'huile de sésame
- 150 g de poivrons rouges, en fines lamelles (± 0,5 cm x 5 cm)
- 50 g d'oignons de printemps, en morceaux (3 cm)
- 150 g de noix de cajou, grillées et salées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3159.9 kJ / 755.2 kcal
- Eiwitten
- 20.5 g
- Koolhydraten
- 88.1 g
- Vetten
- 38.9 g
- Verzadigd vet
- 6.9 g
- Vezels
- 8.8 g
- Natrium
- 762.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 min
Risotto à la courge
35 Min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1 Std.
Riz au boeuf et brocoli
50 Min
Poêlée d'orge et ratatouille d'été
40 min
Risotto aux poivrons
35 Min
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Saumon teriyaki à l'érable avec riz et brocoli
30 Min
Parmigiana al forno
1h 50 min
Médaillon végétarien
1h 10min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 min
Salade de pâtes estivale
30 Min