Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de carottes, coupées en rondelles (5 mm)
- 200 g de lentilles rouges séchées (temps de cuisson 10 minutes)
- 900 g d'eau
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 400 g de haricots rouges, égouttés
- 1 c. à café de piment en poudre (optioneel)
- ½ c. à café de poudre de paprika, doux
- ½ c. à café de cumin en poudre
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir, moulu
- 1 c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
- 3 branches de persil frais, grossièrement haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1632.7 kJ / 390.2 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 14.5 g
- Natrium
- 824.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 Std.
Parmigiana al forno
1h 50min
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35 Min
Salade de lentilles
30 Min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10min
Salade de melon aux lentilles en verrines
50 Min
Potée de haricots blancs au fenouil et à la salsiccia
55 Min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30 Min
Korma de légumes aux noix de cajou
55 Min
Poisson à l'ail et au citron
2 Std. 20 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min