Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 1 oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de carottes, coupées en rondelles (5 mm)
- 200 g de lentilles rouges séchées (temps de cuisson 10 minutes)
- 900 g d'eau
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 400 g de haricots rouges, égouttés
- 1 c. à café de piment en poudre (optioneel)
- ½ c. à café de poudre de paprika, doux
- ½ c. à café de cumin en poudre
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir, moulu
- 1 c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
- 3 branches de persil frais, grossièrement haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1632.7 kJ / 390.2 kcal
- Eiwitten
- 20.6 g
- Koolhydraten
- 65.9 g
- Vetten
- 6.7 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 14.5 g
- Natrium
- 824.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon à l’orange et couscous au brocoli
25 Min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème
1 Std. 15 Min
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35 Min
Saumon au four et pesto aux herbes
50 Min
Salade de crevettes sicilienne
40min
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Penne alla puttanesca
35 Min
Curry thaï rapide au poulet
40min
Boulettes de viande hachée à la sauce tomate (8 portions)
1 Std. 30 Min
Salade arc-en-ciel expresse
10min
Curry de poisson du Kerala
30 Min
Korma de légumes aux noix de cajou
55 Min