Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 l d'eau
- 1 c. à soupe de sel
- 250 g de pâtes, sèches, type cornettes
-
10
g de cerfeuil, frais un peu effeuillé
of 10 g de persil frais - 30 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 60 g d'huile d'olive
- 150 g de courgettes, coupées en deux, détaillées en fines lamelles
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 50 g de roquette grossièrement hachée ou effilochée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1135 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 265 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Saumon sur fromage frais aux poireaux avec pommes de terre
1h
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50 min
Salade de millet en verrines
1h
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10min
Parmigiana al forno
1 Std. 50 Min
Tartare d’œufs
35 min
Tarte aux légumes (TM6)
25 min
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35 min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min
Tarte flambée aux poireaux
40 min