Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 250 g de germes de haricot mungo frais (voir conseils)
- 100 g de concombre ou (mini) concombre(s) coupé(s) en fines lanières (5 mm) (voir astuces)
- 40 g de poivron rouge coupé en fines lanières (5 mm)
- 3 gousses d'ail
- 10 g d’oignons de printemps
- 10 g d'huile neutre, par exemple l'huile de tournesol
- 15 g de vinaigre balsamique blanc
- 10 g de sauce soja
- 1 c. à café d'huile de sésame, toasté (voir conseils)
- 10 g de graines de sésame
- 10 g de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 - 3 branches de coriandre, fraîche, effeuillée, pour parsemer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 362 kJ / 87 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de brocoli, poivron rouge et pignons
10min
Soupe du chalet
40min
Tartare d’œufs
35min
Chicken Teriyaki
45min
Salade de fromage
20min
Chana Masala
45min
Curry de poisson du Kerala
30min
Tartinade d’aubergines
20min
Poulet épicé au gingembre
45min
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50min
Haricots verts à l'ail et au gingembre
20min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min