Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'eau
- 250 g de germes de haricot mungo frais (voir conseils)
- 100 g de concombre ou (mini) concombre(s) coupé(s) en fines lanières (5 mm) (voir astuces)
- 40 g de poivron rouge coupé en fines lanières (5 mm)
- 3 gousses d'ail
- 10 g d’oignons de printemps
- 10 g d'huile neutre, par exemple l'huile de tournesol
- 15 g de vinaigre balsamique blanc
- 10 g de sauce soja
- 1 c. à café d'huile de sésame, toasté (voir conseils)
- 10 g de graines de sésame
- 10 g de sucre
- 1 c. à café de sel
- 2 - 3 branches de coriandre, fraîche, effeuillée, pour parsemer
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 362 kJ / 87 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35min
Poulet sweet chili avec salade de chou
2h
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50min
Yogourt nature
12 godz.
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth (TM6)
15min
Salade au cervelas et fromage
25min
Pesto de roquette et piments rouges
5min
Salade de brocoli, poivron rouge et pignons
10min
Sauce balsamique
10min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10min
Salade de fenouil au parmesan (TM6)
10min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min