Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de feuilles de coriandre fraîche
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 60 g de tomates, coupées en deux
- 60 g d'huile
- 15 g de gingembre, frais, coupé en fines lamelles
- 3 gousses d'ail
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de coriandre en poudre
- ¼ c. à café de piment en poudre
- 2 clous de girofle
- 2 gousses de cardamome
- 20 g d'amandes moulues
- 150 g de lait de coco
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre, moulu
- 30 g de beurre
- 100 g de seiches entières de taille moyenne, vidées et coupées en lanières
- 12 gambas, crevettes crues pelées
- 100 g de filet de cabillaud, sans la peau, coupé en lanières (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1849 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 39 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry de crevettes aux topinambours
45 Min
Soupe Tom Kha Gai au lait de coco
35 min
Chili de boeuf et feta au citron
45 Min
Saumon au four et pesto aux herbes
50 Min
Garam Masala (mélange d'épices)
10 Min
Chicken Teriyaki
45 Min
Viande de porc glacée accompagnée de nouilles de riz
1h 20min
Penne alla puttanesca
35 min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2h 20 min
Stroganoff
45 Min
Curry de poisson du Kerala
30min
Curry de courge au poulet
45 Min