Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte brisée
- 150 g de farine, et un peu pour travailler la pâte
- 70 g de beurre, froid, en morceaux, et un peu pour le moule
- 50 g d'eau
- ½ c. à café de sel
Garniture
- 50 g de jambon fumé cru, en tranches
- 400 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 250 g de mascarpone
- 50 g de lait
- 3 œufs
- 20 g d'amidon
- ¾ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 1328 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tumbet (gratin de légumes à la majorquine)
1h 15min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 min
Linguine à la carbonara de courgettes
30 min
Gratin de l’armailli
50 min
Risotto aux carottes et endives
40 Min
Pain paysan
3 Std.
Lasagne verdi
1h 15min
Gratin de cornettes
50 min
Muffins aux châtaignes et chocolat
1h 15min
Risotto à la tomate et burrata
30 min
Quiche aux poireaux
1 Std. 45 Min
Gâteau oignons-fromage
1h 15min