Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 bouquet de persil frais, effeuillé
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 250 g de carottes, en morceaux (3 cm)
-
400
g de tomates, mûres, en morceaux (3 cm)
of 400 g de tomates pelées en dés, en boîte -
100
g de courgettes, coupées en quartiers, épépinées, coupées en dés (1 cm)
of 100 g de petits pois surgelés (décongelés) - 100 g d'eau
- 250 g de riz, mi-cuit (temps de cuisson 18 à 20 minutes)
- 15 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 130 g de haricots rouges en conserve (petite boîte), lavés, égouttés
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 6910.2 kJ / 1651.6 kcal
- Eiwitten
- 69.9 g
- Koolhydraten
- 313.9 g
- Vetten
- 20.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
Lasagnes aux lentilles
1h 15 min
Pâtes au four rapides
55min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
One pot penne-poireaux
30min
One pot de riz à la tomate
30min
Potée de riz à la courge
50min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30min
Paella aux haricots rouges
55min
Rigatoni et sauce aux poivrons
30min
Riz aux légumes et tomates avec petits pois et maïs
35 Min