Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ bouquet de persil plat frais (env. 10 g), effeuillé
- 40 g d'oignons, coupés en deux
- 250 g de courge butternut pelée, épépinée, en dés (1½ cm
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de riz à grain long (parboiled, cuisson 20 minutes)
- 20 g de concentré de tomates
- 425 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 1 pincée de cumin en poudre
- 1 pincée cannelle, moulue
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 90 g de yogourt nature
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1585 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 8 g
Alternatieve recepten
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
One pot penne-poireaux
30 Min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Soupe de patates douces et de tomates et croûtons au curry
40min
Risotto alle cinque P
30 Min
Potée de riz à la courge
50 Min
Risotto à la tomate et au basilic
30 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Risotto aux poivrons
35 Min
Risotto à la courge
35 Min