Spaetzles aux asperges, sauce crémeuse à l'ail des ours

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • d'huile végétale
    40 g
  • d'asperge verte coupées en biseau (3 cm)
    250 g
  • de pignons de pin
    30 g
  • de feuilles d'ail des ours fraîches grossièrement hachées
    20 g
    20 feuilles d'épinards frais, grossièrement hachées
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • de farine de blé
    10 g
  • d'eau
    300 g
  • de pâte de bouillon de légumes
    1 c. à café bombée
    1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l), émietté
  • de sel et un peu pour assaisonner
    ½ c. à café
  • de poivre moulu et un peu pour assaisonner
    ¼ c. à café
  • de nouilles aux œufs, type spaetzle, fraîches
    500 - 600 g
  • de poivron rouge
    200 g
  • de crème, tout type
    200 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 825 kcal / 3451 kJ
Eiwitten 21 g
Vetten 36 g
Koolhydraten 106 g
Vezels 7.3 g
Verzadigd vet 13 g
Natrium 324 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...