Poêlée d'orge et ratatouille d'été
TM6 TM5 TM31

Poêlée d'orge et ratatouille d'été

4.3 (9 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1200 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 300 g d'orge perlé
  • 40 g d'oignons de printemps, en morceaux
  • 5 feuilles de basilic frais
  • 40 g d'huile d'olive
  • 70 g de carottes, en dés (1 cm)
  • 100 g de poivron rouge, en dés (1 cm)
  • 100 g de courgette, en dés (1 cm)
  • 130 g d'aubergine, en dés (1 cm)
  • 1 c. à café de pâte de bouillon de légumes
  • 30 g de pignons de pin
  • 1 - 2 pincées de thym déshydraté (optioneel)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1820 kJ / 435 kcal
Eiwitten
11.5 g
Koolhydraten
62.8 g
Vetten
17.3 g
Verzadigd vet
2.3 g
Vezels
15.8 g
Natrium
911 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten