Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 300 g d'orge perlé
- 40 g d'oignons de printemps, en morceaux
- 5 feuilles de basilic frais
- 40 g d'huile d'olive
- 70 g de carottes, en dés (1 cm)
- 100 g de poivron rouge, en dés (1 cm)
- 100 g de courgette, en dés (1 cm)
- 130 g d'aubergine, en dés (1 cm)
- 1 c. à café de pâte de bouillon de légumes
- 30 g de pignons de pin
- 1 - 2 pincées de thym déshydraté (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1820 kJ / 435 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 15.8 g
- Natrium
- 911 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe onctueuse au fenouil et à la carotte
40min
Millet au poulet curry
35min
Riz au boeuf et brocoli
50min
Tofu en ragoût
30min
Taboulé au quinoa et au thon
40min
Salade de pommes de terre nouvelles et asperges au pesto à l'aneth
40min
Mini tartes aux champignons
1h 45min
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Salade estivale de cornettes aux courgettes
30min
Crêpes vertes au jambon et au fromage
55min
Riz façon asiatique aux oeufs et aux légumes
35min
Quiche de poulet à la tomate et au basilic
1h