Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 50 g d'oignons, coupés en deux
- 1 piment rouge, long, épépiné et coupé en morceaux (3 cm)
- 15 g d'huile de tournesol
- 50 g de sauce de soja
- 20 g de miel d'acacia
Cabillaud et purée
- 600 g d'eau
- 300 g de céleri-rave pelé et coupé en morceaux (1 cm)
- 500 g de patates douces, pelées et coupées en morceaux (1 cm)
- 4 filets de cabillaud, sans la peau, dépiautés (150 g chacun), (royal)
- 30 g de jus de citron
- ¾ c. à café de sel
- 30 g de cresson frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1448.4 kJ / 345.6 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 37.5 g
- Vetten
- 6.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Piccata de poulet sur ratatouille
40 Min
Curry de légumes et tofu
1h
Risotto alla milanese
30min
Saumon et sa sauce moutarde à l'aneth
1h 30 min
Minipizzas sur une base chou-fleur-fromage
1h
Polenta et ragoût de champignons
45min
Curry de courge au poulet
45min
Curry thaï rapide au poulet
40 Min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Curry de lentilles
50min
Boulettes sur purée Parmentier
1h