Compatibele versies
Polenta aux poireaux et topping aux marrons (2 portions)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan en morceaux (2 cm)
- 180 g de poireaux, partagés dans la longueur, en morceaux (4 cm)
- 15 g de beurre
- 130 g de semoule de maïs, type bramata (temps de cuisson 40 min.)
- ½ gousse d'ail, pressée
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
- 40 g de lardons
- 100 g de marrons, surgelés, décongelés, coupés en deux
- 3 c. à soupe d'eau
- 2 pincées de poivre, moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 586 kJ / 140 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto à la betterave et à l’épeautre
35min
Spätzlis à la grisonne
45min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Tarte flambée aux poireaux
40min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Menu : Risotto aux épinards et salade pommes-carottes
40min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Risotto alla milanese
30min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45min
Risotto au citron et épinards
30min
Risotto à la courge
35min