Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 c. à soupe de mélange d'herbes aromatiques, fraîches (les feuilles)
- 6 c. à soupe de mélange d'herbes aromatiques, fraîches, les feuilles
- 2 - 3 c. à café de sel aux herbes, selon les goûts
- 1 poivron rouge, coupé en morceaux (env. 100 g)
- 400 g de chou-fleur, coupé en morceau
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 30 g de vinaigre de cidre
- 2 - 3 c. à café de câpres au vinaigre, marinées, selon les goûts
- 1 c. à café de miel
- 1 conserve de haricots rouges (poids égoutté env. 280 g), égouttés
- 1 - 2 pincée(s) de poivre fraîchement moulu, selon les goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1545 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 167 g
- Vezels
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de chou rouge, carottes et feta
15min
Salade de carottes
15min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45min
Salade de carottes et crackers au sésame
1h
Salade de lentilles
30min
Salade de radis et d'épinards
15min
Ragoût de légumes cuits au varoma avec omelette
30min
Salade de betteraves
10 min
Salade de légumes citronée
15min
Curry de légumes et tofu
1h
Salade céleri-pomme
10 min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 min