Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 brins de persil plat frais, les feuilles uniquement
- 2 gousses d'ail
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 50 g de flocons d'avoine
- 265 g d'haricots rouges en boîte, égouttés (poids une fois égoutté)
- ½ - 1 c. à café de pâte de piment frais
- 2 c. à café de moutarde
- ½ c. à café de sel fin
- ¼ c. à café de poivre noir, fraîchement moulu
- de l'huile, pour la friture
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 755 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 8.1 g
Alternatieve recepten
Boulettes à l'aubergine
1 Std.
Curry de lentilles
50 Min
Médaillon végétarien
1 Std. 10 Min
Tofu en ragoût
30 Min
Barres d'avoine végétariennes au fromage
45 Min
Pain de lentilles
1 godz. 55 min
Chili non Carne
1 Std.
Baked Beans (Haricots cuisinés)
20 Min
'Mac & Cheese' au butternut
45 Min
Korma de légumes aux noix de cajou
55 Min
Curry de légumes à l'indienne
1 Std. 10 Min
Curry de légumes et tofu
1 Std.