Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de feuilles d'épinards surgelées, décongelées
- 50 g de fromage à pâte dure à râper (par ex. gruyère, cheddar, parmesan)
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 c. à café de sel
- 50 g de farine
- 500 g de lait
- 30 g de beurre
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- 1 pincée de poivre noir
- 6 œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1327 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux choux de Bruxelles et au lard
30 min.
Minipizzas sur une base chou-fleur-fromage
1h
Salade de chou-fleur-haricots rouges
10 min.
Champignons à l'ail
20min
Focaccia croustillante
2h 10 min.
Quiche aux tomates et mascarpone
1 Std. 30 Min
Gratin de courgettes
1 Std. 10 Min
Accompagnement à la courgette
30 min.
Lasagne verdi
1h 15 min.
Risotto aux épinards et asperges
40 min.
Risotto aux carottes et endives
40 min.
Pain paysan
3h