Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- de l'huile pour graisser
- 2 - 4 feuilles de combava fraîches
- 100 g d'haricots verts frais, coupés
- 2 oignons de printemps
- 600 g de filet de poisson blanc, sans peau (cabillaud, vivaneau, perche), en morceaux (3-4 cm)
- 30 - 50 g de pâte de curry rouge thaï
- 60 g de crème de noix de coco
- 1 blanc d'oeuf
- ½ - 1 c. à café de sel
- 1000 g d'eau
- 1 piment rouge frais, finement émincé, pour la garniture
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 840 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de champignons
20min
Poulet au garam masala
50min
Menu avec soupe aux pois et au gingembre, saumon citronné, brocoli et pommes de terre
45min
Bouchées d'agneau épicées à la turque
1h 30min
Rôti de veau au pesto roquette-basilic et ses légumes du soleil
3 Std. 25 Min
Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes
50min
Pizza à la crème de potiron, mozzarella fumée et bacon
3h 50min
Croustade aux champignons
1h 40min
Cheesecake (sans cuisson)
5hod. 30min
Confiture de tomate et de piment rouge
1h 15min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Curry de légumes indien
50min