Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- de l'huile pour graisser
- 2 - 4 feuilles de combava fraîches
- 100 g d'haricots verts frais, coupés
- 2 oignons de printemps
- 600 g de filet de poisson blanc, sans peau (cabillaud, vivaneau, perche), en morceaux (3-4 cm)
- 30 - 50 g de pâte de curry rouge thaï
- 60 g de crème de noix de coco
- 1 blanc d'oeuf
- ½ - 1 c. à café de sel
- 1000 g d'eau
- 1 piment rouge frais, finement émincé, pour la garniture
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 840 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3h 45min
Curry de légumes indien
50min
Sabayon classique
15 Min
Poulet au garam masala
50min
Ananas, sirop de piment et streusel de noix de coco grillé
Geen beoordelingen
Soupe mystère
45min
Biscuits au beurre
50min
Sauce béarnaise
15 Min
Moussaka de lentilles
2 godz. 20 min
Chili de boeuf et feta au citron
45min
Bouillon de poulet et omelette aux herbes vertes
50min
Raviolis vapeur au porc et au chou
1 godz. 35 min