Croquette de poisson vapeur à la Thai

3.9 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
18 morceaux

Ingrediënten

  • de l'huile pour graisser
  • 2 - 4 feuilles de combava fraîches
  • 100 g d'haricots verts frais coupés
  • 2 oignons de printemps
  • 600 g de filet de poisson blanc, sans peau (cabillaud, vivaneau, perche), en morceaux (3-4 cm)
  • 30 - 50 g de pâte de curry rouge thaï
  • 60 g de crème de noix de coco
  • 1 blanc d'œuf
  • ½ - 1 c. à café de sel
  • 1000 g d'eau
  • 1 piment rouge frais, finement émincé, pour la garniture

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 morceau

Eiwitten 22 g
Calorieën 840 kJ / 202 kcal
Vetten 11 g
Vezels 1.3 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...