Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g d'huile d'olive
- 100 - 150 g de mélange de légumes pour potage (p. ex. oignons, échalotes, poireaux, carottes, céleri) coupés en morceaux (2 cm)
- 350 - 400 g de légumes variés (p. ex courgettes, potiron, patates douces, pommes de terre, panais) coupés en morceaux (2 cm)
-
50
g de mélange de légumes congelés (optioneel)
of 50 g de petits pois surgelés (optioneel) - 700 - 800 g d'eau
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte
of 1 de bouillon de légumes (pour 0,5l) -
½ - 1
c. à café de sel
of ½ - 1 c. à soupe de sauce de soja - 60 - 80 g de pâtes vermicelles (voir conseil)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte végane au citron et thé noir
1h 30min
Crème glacée végétale (Nice Cream) aux baies d'açaï
Nessuna valutazione
Biscuits au pain d'épices sans gluten
2hod. 35min
Boisson d’ananas à la cannelle
35min
Yaourt aux baies
12hod. 15min
Minestrone
45min
Tofu en ragoût
30min
Assiette bernoise
1h 15min
Soupe de légumes
25min
Smoothie énergétique
10min
Lait D'Avoine (Métrique)
1 godz. 10 min
Soupe aux asperges et à l'aneth
25min