Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de noix de cajou, non salées
- 15 g de fines herbes fraîches (par ex. persil, basilic, coriandre)
- 2 c. à soupe bombée de levure alimentaire en flocons
- 110 g d'eau, froide
- 15 g de jus de citron
- 40 g d'huile neutre (par ex. tournesol ou arachides)
- 1 gousse d'ail
- ½ - ¾ c. à café de sel, selon vos goûts
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 1 - 2 c. à soupe de ciboulette fraîche, hachée (2 mm), selon vos goûts
- Voeding
- per 1 La recette complète
- Calorieën
- 6711 kJ / 1604 kcal
- Eiwitten
- 48 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 135 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35 dk
Risotto aux noix et tomates au four
40 dk
Porridge aux fruits frais
15 Min
Falafel et houmous de betterave rouge
20 Min
Houmous de betterave rouge
10 Min
Cabillaud et risotto betterave-citronnelle
Geen beoordelingen
Sauce béarnaise
20 Min
Vinaigrette fruitée
5 Min
Sauce béarnaise
15 Min
Risotto aux épinards et asperges
40 dk
'Mac & Cheese' au butternut
45 Min
Mousse à la truite
5 Min