Dip aux herbes et noix de cajou

Dip aux herbes et noix de cajou

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 8u. 10min
1 La recette complète

Ingrediënten

  • 200 g de noix de cajou non salées
  • 15 g de fines herbes fraîches (par ex. persil, basilic, coriandre)
  • 2 c. à soupe bombée de levure alimentaire en flocons
  • 110 g d'eau froide
  • 15 g de jus de citron
  • 40 g d'huile neutre (par ex. tournesol ou arachides)
  • 1 gousse d'ail
  • ½ - ¾ c. à café de sel selon vos goûts
  • 1 pincée de poivre noir moulu
  • 1 - 2 c. à soupe de ciboulette fraîche hachée (2 mm), selon vos goûts

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 La recette complète

Eiwitten 48 g
Calorieën 6711 kJ / 1604 kcal
Vetten 135 g
Vezels 8 g
Koolhydraten 50 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...