Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g d'eau
- 1 ¾ c. à café de sel
- 150 g de quinoa
- 300 g de potimarron, en lanières (1 x 4 cm)
- 200 g de choux de Bruxelles, coupés en 2
- 100 g de cerneaux de noix
- 2 c. à café de curry en poudre, et plus pour griller les noix
- 2 c. à soupe de sirop d'agave
- 1 orange, de préférence bio, 2 zestes (1 x 4 cm) finement râpés et le jus fraîchement pressé
- 1 piment sec
- ¼ c. à café de poivre moulu
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 938 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de crudités
10min
Smoothie bowl choco-noisette au grué de cacao
2h 10 min
Soupe vegan crémeuse au brocoli et au fromage
1 Std. 15 Min
Salade de quinoa aux légumes croquants
30 min
Poêlée de légumes verts
10min
Pizza Margherita
2h 10 min
Taboulé au quinoa et au thon
40 Min
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40 Min
Muesli croustillant
2 Std.
Salade de chou-fleur et patate douce aux fruits à coque
40 Min
Riz au mélange de légumes
55 Min
Brocoli et pommes de terre à la sauce au bleu
45 Min