Salade de betteraves rouges au raifort

Salade de betteraves rouges au raifort

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 portions

Ingrediënten

  • 30 g de raifort frais fraichement pelé
  • 500 g de betteraves crues pelées, coupées en deux ou en quatre
    500 g de betteraves, cuites, pelées, coupées en deux ou en quatre (voir conseil)
  • ½ bouquet de persil frais
  • 40 g d'huile d'olive
  • 40 g de vinaigre et un peu plus pour l'assaisonnement
  • ¾ de c. à café de sel et un peu plus pour l'assaisonnement
  • 4 pincées de poivre

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 466 mg
Eiwitten 3 g
Calorieën 660 kJ / 158 kcal
Vetten 10 g
Vezels 3.9 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...