
Compatibele versies
Omelette aux blancs d'œufs aux légumes verts et au jambon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 45 g de fromage de chèvre
- 60 g fromage blanc nature
- 12 de ciboulette fraîche finement haché
- 30 g de parmesan coupée en morceaux (1 in.)
- 2 branches de chou frisé kale Feuilles seulement, grossièrement hachées
- 6 de blanc d'œuf
- 510 g d'eau
- 1 - 2 pincée poivre noir moulu
- 4 tranches de jambon de viande maigre à faible teneur en sel, coupée en petits morceaux
- 30 g de bébés épinards frais
- 2 tranches de pain de campagne grillées (voir Conseil)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 401.1 kcal / 1677.9 kJ
- Eiwitten
- 36.7 g
- Vetten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vezels
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Natrium
- 1360.9 mg