Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)

Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)

4.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
4 portions

Ingrediënten

  • 60 g de sauce soja
  • 45 g de miel
  • 15 g de cassonade
  • 30 g de vinaigre de riz
  • 1 c. à thé de gingembre frais râpé
  • ¼ c. à thé de poivre de Cayenne moulu
  • 70 g de saké (vin de riz)
    70 g d'eau
  • 4 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (environ 170 g chacun)
  • 1360 g d'eau
  • 2 c. à thé de jus de citron
  • 1 ½ c. à thé de fécule de maïs
  • 1 c. à soupe de graines de sésame grillées
  • 1 - 2 oignons verts émincés en biais
  • 1 piment frais paré et épépiné, émincé en biais

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1003 mg
Eiwitten 34 g
Calorieën 2224.2 kJ / 531.6 kcal
Vetten 33.4 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 8.9 g
Koolhydraten 18.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...