Omelette caprese aux blancs d’œufs (Métrique)

Omelette caprese aux blancs d’œufs (Métrique)

4.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 portions

Ingrediënten

  • 85 g de gruyère coupé en cubes
  • 115 g de tomates évidées, épépinées, coupées en quartiers
  • 8 feuilles de basilic frais
  • 595 g d'eau
  • 5 blancs d'œufs de gros calibre
  • de sel au goût
  • de poivre noir moulu au goût
  • glaçage au vinaigre balsamique (réduction de vinaigre balsamique), pour le dressage (voir Conseil)
  • 8 feuilles basilic frais en guise de décoration

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 portions

Natrium 986 mg
Eiwitten 40 g
Calorieën 1933 kJ / 462 kcal
Vetten 29 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 17 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...