Carpaccio de betteraves et burrata (avec le Peeler)

Carpaccio de betteraves et burrata (avec le Peeler)

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
8 portions

Ingrediënten

Vinaigrette
  • 140 g d'huile d'olive extra vierge
  • 60 g de vinaigre blanc
  • ½ c. à café de sel selon vos goûts
  • 1 c. à café de moutarde de Dijon
  • ¼ c. à café de poivre noir moulu selon vos goûts
  • 30 g de jus de citron
  • 15 g de sirop d'érable
  • 5 c. à café de basilic déshydraté
Betteraves
  • 1110 g d'eau
  • 800 g de petites betteraves entières, fraîches parées
  • 115 g roquette
  • 225 g de burrata
  • 2 c. à soupe de graines de grenade (optioneel)
  • 2 c. à soupe de noix de pécan (optioneel) hachées

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 418.1 mg
Eiwitten 8.2 g
Calorieën 1234.5 kJ / 295 kcal
Vetten 24.2 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 6.5 g
Koolhydraten 12.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...