Chutney de canneberge au romarin

Chutney de canneberge au romarin

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
2 bocaux

Ingrediënten

  • 150 g d'oignons rouges coupés en deux
  • 220 g de sucre
  • 125 g de vinaigre de vin rouge
  • 185 g d'eau
  • 4 feuilles de romarin fraîches (env. 10 cm), uniquement les aiguilles
  • 1 bâton de cannelle
  • 10 grains de poivre noir
  • 1 feuille de laurier
  • ¼ c. à café de noix de muscade moulue
  • 340 g de canneberges déshydratées
  • 2 pincées de sel fin
  • 2 pincées de poivre noir, moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 bocal

Eiwitten 2 g
Calorieën 3922 kJ / 936 kcal
Vetten 3 g
Vezels 15.1 g
Koolhydraten 227 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...