Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 300 g de farine
- 3 œufs
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
La farce à la ricotta
-
100
g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
of 100 g de ricotta, salée, en morceaux (2-3 cm) - 100 g de mascarpone
- 250 g de ricotta fraîche au lait de vache, petit-lait bien égoutté
- 2 c. à café rase de sel
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu
La sauce aux aubergines
- 80 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 brin de thym, frais, feuilles lavées et séchées
- 5 brins de ciboulette fraîche, lavés et séchés
- 500 g d'aubergines, en dés (1-2 cm)
- 20 g de tomates, en dés (2-3 cm)
- 1 brin de basilic séché, feuilles lavées et séchées et un peu pour décorer
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 2351 kJ / 562 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 36 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40 dk
Brochettes de poulet en sauce satay aux cacahuètes
2h
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 Min
Omelette aux courgettes
40 dk
Nouilles udon aux legumes
40 dk
Conchiglie à la sauce chou-fleur
35 dk
Chili non Carne
1sa
Tourte au séré et aux fraises
2 godz. 50 min
Pâté aux champignons
45 Min
Tiramisu fraises-sureau
3 Std. 15 Min
Risotto aux bolets et au brie
35 dk
Caramels à la crème
2h