Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Préparation
- 30 g de Sbrinz, en morceaux (2 cm), pour parsemer
La pâte
- 300 g d'eau
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 20 g de roquette
- ½ cube de levure (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine mi-blanche
- 1 ½ c. à café de sel
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
Le beurre aux herbes
- 1 bouquet de persil frais, (d’env. 20 g), effeuillé
- 3 brins de romarin, frais, effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 100 g de beurre, mou
- 1 bouquet de ciboulette fraîche (d’env. 20 g), ciselée
- ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1533 kJ / 366 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 17 g
Alternatieve recepten
Caramels à la crème
2h
Läckerli de Bâle
1h 10min
Rösti bernois
40 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Focaccia au romarin
2 godz. 30 min
Gâteau des rois
1h 55min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Pain aux tomates et basilic
1 Std. 45 Min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Mousse au Toblerone®
3 Std. 10 Min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min