Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 220 g d'eau, tiède
- 1 c. à café de sucre
-
½
cube de levure boulangère fraîche (ca. 10 g)
of 1 sachet de levure sèche (7 g) - 400 g de farine et un peu plus pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de sel
Finition
- 2 oignons en botte, avec ses fanes; couper les oignons en deux et les fanes en morceaux (3 cm)
- 180 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- ¼ c. à café de sel
- 1 pincée de poivre, moulu
- 380 g de pommes de terre à chair ferme, pelées, coupées en rondelles (1 mm)
-
300
g de saucisse aux choux, tranchée, évidée et émiettée
of 300 g de saucisson vaudois
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3748 kJ / 900 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Tarte au vin cuit
45 min
Riz Casimir
45 min
Gratin de cornettes
50 min
Moutarde de Bénichon
40 Min
Assiette bernoise
1h 15min
Filet de porc sauce moutarde
30 min
Gâteau à la crème
45 min
Papet vaudois
55min
Émincé à la zurichoise
50 min
Cake aux branches
1 godz. 10 min
Cuchaule
2 Std. 30 Min