Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre
-
20
g de levure boulangère fraîche
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) -
400
g de farine manitoba
of 400 g de farine pour pizza - 1 c. à café de sel
Garniture
- 30 g d'olives noires dénoyautées
- 30 g de fromage provolone, en dés (env. 1-2 cm)
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ gousse d'ail
- 100 g de tomates-cerises, épépinées et coupées en deux
- 2 - 3 feuilles de basilic séché, lavées et essorées
- ½ c. à café de sel
- 50 g de courgettes, en dés (d’env. 1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2071 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuits fourrés type Oréo®
3 godz. 50 min
Pain tessinois
1h 50 min
Focaccia aux oignons
2 Std. 20 Min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2h 35min
Pain aux tomates et basilic
1h 45 min
Moutarde de Bénichon
40 min.
Focaccia croustillante
2 Std. 10 Min
Pain paysan
3 Std.
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Mousse au Toblerone®
3h 10 min.
Tresse bernoise
1h 45 min