Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g d'amandes, entières, décortiquées
Pâte et riz au lait
- 115 g de sucre
- 250 g de farine
- ¼ c. à café de sel
- 150 g de beurre
- 1 œuf
- 100 g de riz blanc, grain court (p. Ex. Camolino, l'Originario)
- 400 g de lait
- 1 pincée de sel
- 200 g de confiture d'abricots
Garniture
- 2 blancs d'œufs
- 2 pincées de sel
- 75 g de beurre, mou, coupé en morceaux
- 2 jaunes d'œufs
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Finition
- 2 c. à soupe de sucre glace, pour saupoudrer
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 2889 kJ / 691 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 68 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruns de Bâle
8h 40min
Biscuits aux noix
1 godz. 15 min
Tresse russe aux canneberges
3 godz.
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Cake tyrolien automnal
1 godz. 20 min
Pain paysan
3 godz.
Tourte aux noix de l'Engadine
1 godz. 15 min
Gâteau aux carottes argovien
2 godz.
Gâteau aux carottes
1h 10min
Gâteau de Linz
1 Std.
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min